Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu’dan, 4-6 yaş Kur’an Kurslarına ziyaret

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu İl Müftülüğü ‘ne bağlı olarak faaliyet gösteren İbrahim Duman ve Yeni Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu

Ziyarette Vali Aydoğdu’ya Vali yardımcıları Ömer Özbay, Yusuf izci, İl Müftüsü Muharrem Gül ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’da eşlik etti.

Kurslardaki çocuklarla yakından ilgilenen Vali Aydoğdu, Kur’an kursu öğreticileriyle de görüşerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Hamza Aydoğdu, “Bu kurslarda, çocuklarımızın Yüce Allah’ı ve Peygamber Efendimizi sevgi temelli tanımaları, değerlerimizi fark etmeleri ve İslam’ın temel kaynağı olan Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun bir şekilde tanıyarak ve öğrenerek sağlıklı bir din ve ahlak gelişimi göstermeleri hedeflenmektedir.

Temel dini bilgiler öğretimi yanında, çocuklarımızda milli birlik ve beraberlik bilincinin geliştirilmesi, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendirilmesi, vatan, millet, bayrak gibi milli ve manevi değerlerin özümsenmesi, bir arada yaşama ve sorumluluk, adalet, empati bilincinin geliştirilmesi gibi kazanımlar da sağladığını ifade eden Vali Aydoğdu, kurslarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Haberler