Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu’dan motosiklet kulübüne ziyaret

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 3’üncü MOTOFEST Erzincan Drag Yarışları sonrasında Motosiklet kulübünü ziyaret eden Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Motor sporları için yeni pist çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 3'üncü

Erzincan Motosiklet Kulübü’ne gerçekleştirilen ziyarette Vali Aydoğdu’ya, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, POMEM Müdürü Hakan Yılmaz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu eşlik etti.

Erzincan Motosiklet Kulüp Başkanı Serkan Akpınar ve kulüp üyeleriyle hasbıhalde bulunan, istek ve sorunlarını dinleyen Vali Aydoğdu, Erzincan MOTOFEST 2024’ün çok yoğun katılımla ve güzel bir şekilde tamamlandığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Motor sporları için yeni pist çalışmalarının da devam ettiğini belirten Vali Aydoğdu, “Erzincan çok güzel bir şehir. Birlikte beraber Erzincan’ın iyiliği güzelliği için çalışmaya, gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Erzincan 3’ncü motosiklet festivalinde ve yarışmalarda verdiği desteklerden dolayı Erzincan Motosiklet Kulüp Başkanı Serkan Akpınar Vali Hamza Aydoğdu’ya teşekkür etti.

Haberler