Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yardımcısı Kurt, Huzurevinde yaşlı kalplere dokundu, pasta sürprizi yaptı

Erzincan Vali Yardımcısı Rumeysa Sena Kurt 100. Yıl Atatürk Huzurevinde Bulunan Yaşlıları ziyaret ederek yaşlı kalplere dokundu. Pasta sürprizi yaptı.

Erzincan Vali Yardımcısı Rumeysa
  1. Yıl Atatürk Huzurevi’ni ziyaret eden Erzincan Vali Yardımcısı Rumeysa Sena kurt gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette yaşlılarla sohbet ederek vakit geçidi, hayır dualarını aldı.

Ziyaret programına Vali Yardımcısı Rumeysa Sena Kurt’a Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci’de katıldı.

Yapmış olduğu pasta sürprizi ile yaşlılarımızı mutlu eden Vali Yardımcısı Kurt, Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilendi.

Vali Yardımcısı Kurt, Huzurevinde yaşlı kalplere dokundu, pasta sürprizi yaptı
Vali Yardımcısı Kurt, Huzurevinde yaşlı kalplere dokundu, pasta sürprizi yaptı

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci’ den kuruluşun işleyişi ve yaşlıların genel durumu hakkında bilgi alan Vali Yardımcısı Kurt, “Sosyal devlet anlayışı içerisinde geçmişin izlerini taşıyan, bir nevi tecrübe ve yaşanmışlık kütüphanesi olan yaşlılarımıza her türlü imkan ve hizmeti sunmak bizlerin asli görevidir. Her zaman yaşlılarımız için elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışacağız.” dedi.

Sohbet eşliğinde gerçekleşen buluşmada Vali Yardımcısı Rumeysa Sena Kurt tarafından yapılan sürpriz pastanın kesilmesi ile renkli anlar yaşandı.

Haberler