Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yapımı Devam Ediyor

Erzincan 13 Şubat Stadının yerine 12 bin 500 kişilik yapılan yeni stat hızla yükselmeye devam ediyor.

Erzincan 13 Şubat Stadının

Erzincan 13 Şubat Stadının yerine 12 bin 500 kişilik yapılan yeni stat hızla yükselmeye devam ediyor.  İçinde yaşam alanları, antrenman sahaları, spor mağazaları, geniş oto parkı ile kendi enerjisini üreten ve birçok bölümden oluşan stat da çalışmalar aralıksız sürüyor.

Projede çalışan İnşaat mühendisi  Mehmet Polat, stat inşaatında şuan olarak yüzde 15 civarında bir alanın yapımına devam edildiğini belirterek çalışma arkadaşlarımızla öz verili bir şekilde sürdürdüklerini dile getirdi.

Konuşmasında devam eden  Mehmet Polat, konuşmasında şunları kaydetti; “ stadyumun kapasitesi  12 bin kişilik kaba inşaatta yüzde ölerek 10 -15 arasındayız. İnşaat kabasında şuan yükselen kısımlar oto park, toplam olarak 7 blok yapıldı. Kalan blokları n temelleri de yükselmekte. Ekibimizi arttırarak inşaatı daha hızlı bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımız hızlı şekilde elimizde geldiğince devam ediyor. Burada ki çalışma kalifiyeli bir çalışma istiyor. Her bir noktayı her bir detayı inceleyerek yapmak gerekiyor” diye konuştu. 

Haber: Hasan Çakmak

Haberler