Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarım asırlık geleneğe Rektör Levent’ten destek

İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 46’ncısı düzenlenen Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın finali ve 25. Kemah Sultanmelik Kültür ve Spor şenlikleri 01.08.2024 de Kemah’ta yapılacak.

İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür

Şenlikler öncesinde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gelen Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hüseyin Çakmaktaş, Başkan yardımcısı ve turnuva başkanı Zeynep Hançar, başkan yardımcısı Aziz Kondur, başkan yardımcısı Zühtü Özberk ve gazeteci Hasan Çakmak gerçekleştirilecek olan şenlik ile ilgili ziyaret kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’e bilgilendirmelerde bulunarak davetiye takdiminde bulundular..

Yapılan ziyarette il protokolünü 46’ncısı düzenlenen Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın finali ve 25’nci Kemah Sultanmelik Kültür ve Spor şenliklerine davet etmek olduğunu belirten İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu başkanı Hüseyin Çakmaktaş ve yönetim kurulu üyeleri, turnuvanın ve şenliklerin geçmişten günümüze kadar geldiği noktaya işaret ederek yarım asra yakın sürede dostluk turnuvasının 46’ncısınıi düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını, turnuvayı başlatan ve bugünlere taşıyanları saygıyla andıklarını ifade ettiler.. Ayrıca turnuvaya maddi, manevi destek verenlere de teşekkür ederek, 01.08.2024 tarihinde ki açılışa ayrıca tüm Erzincan ve Kemahlıları davet ettiler.

46’ncısı düzenlenen Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın finali ve 25. Kemah Sultanmelik Kültür ve Spor şenlikleri ile ilgili bilgilendirmenin ardından Başkan Çakmaktaş Rektör Levent’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Levent, nazik ziyaretlerinden dolayı İstanbul Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çakmaktaş ve yardımcılarına teşekkürlerini iletti.

Haberler