Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaz Kur’an Kursları başladı

Erzincan’da 2024 yılı Yaz Kur’an Kursları Erzincan İl Müftülüğü tarafından Şemseddin Uçar Camii’nde düzenlenen açılış programı ile başladı.

Erzincan’da 2024 yılı Yaz

Açılışını Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül’ün de yaptığı yaz Kur’an Kursları açılış programına İl Müftü Yardımcısı Medet Şahin, öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretici görevlileri de katılım sağladı.

Erzincan İl Müftü Yardımcısı Medet Şahin’in Kur’an tilaveti ile başlayan açılış programında konuşan Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül, “Hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlayacak, gözümüzün nuru evlatlarımızı Kur’an ve Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in örnek hayatıyla buluşturacak bir zaman dilimi daha başlıyor.  “Yaz Kur’ân Kurslarıyla Kur’ân-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi verilecektir. Bizim amacımız sadece bilgi ve bir takım malumatı kardeşlerimize aktarmak değil. Bizim amacımız Kur’ân’ı sevdirmektir, sevgili peygamberimizi sevdirmektir, Dini Mübin-i İslam-ı sevdirmektir, Rabbimizi sevdirmektir amacımız önce bu. Sonra temel dini bilgilerin, lazım olacak dini bilgilerin çocuklarımıza ve gençlerimize öğretilmesidir.”  ifadelerine yer verdi.

İl Müftüsü Gül, öğrencilere başarı dileklerini iletti. Velilerini de tebrik eden Gül, cami görevlilerinin sinevizyon sunumları eşliğinde hazırlayıp sunacakları yaz Kur’an kursları çalışmaları dolayısıyla görevlileri de tebrik ederek başarılar diledi.