Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım; İl Özel İdare’mizin kazanımları ile Erzincan marka şehir oluyor

AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi toplantısına katılan Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı ve TC. Son başbakanı Binali Yıldırım Erzincan İl Özel İdaresi bünyesinde yapımı tamamlanan ve işletmeye açılan Aziris Hotel ve Zuhma Restauratı ziyaret etti.

AK Parti Erzincan İl

Son bir yıl içerisinde Erzincan İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalar ile Erzincan’a kazandırılan ve işletmesi içerisinde Erzincan İl Özel İdaresi tarafından yapılan Aziris Hotel ve Zuhma Restauratı ile sadece Türkiye’de değil Dünya genelinde de  ses getiren Ergan Dağı Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı ve TC. Son başbakanı Binali Yıldırım, Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’tan bilgi aldı.

İlk olarak Erzincan İl Özel İdaresi bünyesinde işletmeye açılan Aziris Hotel ve Zuhma Restauratı ziyaret eden Yıldırım Hotel ve Restauranın Erzincan halkına kazandırılmasından dolayı Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’a teşekkür etti. Günün anısına çalışanlar ile toplu fotoğraf çekilen Yıldırım daha sonra kendisine eşlik eden heyet ile birlikte Ergan Dağı Kayak Merkezine geçtiler.

Ergan Dağı Kayak Merkezi’ndeki çalışmalar ile ilgili Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’tan bilgi alan Yıldırım; Ergan Dağı Kayak Merkezi Türkiye’de en uzun mesafeli kayak alanına sahip. Dünyada da ilk 3’e girecek özellikler sahip. Yapılan çalışmalar ile Dünya ve Ülkemizden çok sayıda kayak severleri misafir edecek konuma gelmiş. Dünyaca ünlü MADO’ nun kazandırılması, Bungalov evler ve yeni otel çalışmaları ile Ergan Dağı Kayak Merkezi önemli bir marka haline gelmiş. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu risaletinde Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat’a emeklerinden ve kazanımlarından dolayı teşekkür etti..

Erzincan İlk Özel İdaresince geliştirilen projeler ile Erzincan’ın Ergan Dağı eşsiz doğası, manzarası ve kayak merkezinde yer alması nedeniyle dört mevsim misafirlerinin yeni adresi olacak çalışmalar devam ediyor. Ergan, sadece Erzincan’ın değil Türkiye’nin hatta dünyanın en gözde tatil alanlarından biri haline geliyor.

Türkiye’nin önemli kış turizmi merkezlerinden Erzincan’daki Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi’nde, pist uzunluğu ve kar kalitesi ile yerli ve yabancı kayak severlerin ilgisini çekiyor. Kent merkezine 12 kilometre uzaklıkta ve havalimanına 13 dakika mesafede bulunan Ergan, uzunlukları bin 363 ile 2 bin 500 metre arasında değişen ve farklı zorluk derecesine sahip 4 piste sahip. Bu pistler dışındaki yan pistler ile toplam 17 kilometre uzunlukta pisti bulunan Ergan’ın çevresinde ise Ardıç Gölü ile çam ormanları yer alıyor.

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı ve TC. Son başbakanı Binali Yıldırım’ın Aziris Hotel ve Zuhma Restaurantı ile”          Ergan Dağı Kayak Merkezi ziyaretlerine, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, önceki dönem Mersin milletvekili ve AK Parti Genel Merkez il koordinatörü Zeynep Gül Yılmaz, eski milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Burhan Çakır, EBYÜ rektörü Prof. Dr. Akın Levent ile AK Parti teşkilatı da eşlik etti..

Haberler