Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım, Rölyef ve mozaik resim sergisinin açılışını yaptı

Erzincan’ın Turizm ilçelerinden Kemaliye’de 21-23 Haziran 2024 tarihlerinde ev sahipliği yaptığı 45. Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliğinde açılışı yapılan rölyef ve mozaik resim sergisi göz doldurdu.

Erzincan’ın Turizm ilçelerinden Kemaliye’de

45’nci Uluslararası Erzincan Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Şenliği’ne ev sahipliği yapan Kemaliye, yaz ayları ile birlikte yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. İlçe yaz aylarında nüfusunun en az 5 katı fazlalaşıyor.

Şenlikler kapsamında Kemaliye Belediyesinde İnşaat Teknikeri olarak görev yapan ve aynı zamanda rölyef ve mozaik üzerine resim ustası olan Berna Uçar 39 tablodan oluşan sergisinin açılışı yapıldı.

Yıldırım, Rölyef ve mozaik resim sergisinin açılışını yaptı

Açılışa Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı ve son başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti milletvekili Süleyman Karaman, Kemaliye Belediye başkanı Erdem Atmaca, Kemaliye kaymakamı İlhan Kayatürk, Berna Uçar ve davetliler katıldı.

Açılışta sergilenen eserleri inceleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı ve son başbakan Binali Yıldırım, yapılan çalışmaları beğendiğini ifade ederek birbirinden güzel eserler ortaya çıkmış sanatçımız Berna Uçar’ı tebrik ederim” dedi.

Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre rölyef kursuna gittiğini söyleyen Berna Uçar; resim yapmayı zaten çok seviyorum. Aldığım eğitim ile bu eserleri ortaya çıkardım. Son başbakanımız ve Valimizin de sergimin açılışına katılmaları bana sürpriz oldu çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldırım, Rölyef ve mozaik resim sergisinin açılışını yaptı